Embedded computers

We can't find products matching the selection.

Antratek beschikt over een uitgebreide selectie van boards die compatibel zijn met het bekende open source Android besturingssysteem en de Linux kernel. Linux is een variant van het Unix operating system dat net als Android open source is; iedereen kan meehelpen aan de ontwikkeling van de software. Daarmee ontstaat een besturingssysteem voor en door ontwikkelaars en dat uitstekend geschikt is voor embedded toepassingen.

 

Antratek: specialist in embedded systems

Antratek is dé specialist op het gebied van embedded systems en uw aanbevolen partner in de ontwikkeling van microcontrollerboards, ontwikkeltools, modules, adapters, controllers en meetinstrumenten. Van het beginstadium tot de definitieve realisatie van het product kunnen wij van dienst zijn met advies en in het ontwikkelproces, tegen lage kosten en met garantie op betrouwbaarheid door jarenlange samenwerking met dezelfde (internationale) producenten. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment elektronica onderdelen.

 

Antratek Consultancy: uw idee, onze input

Antratek is door jarenlange ervaring dé specialist op het gebied van embedded systems. Heeft u een idee voor een nieuw product of suggesties voor de verbetering van een product, neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies, of nemen onderdelen van het proces desgewenst uit handen. Behalve een breed assortiment aan elektronica componenten beschikken wij over veel ervaring in elektronica ontwikkeling. Zoekt u een oplossing voor besturen en/of meten op afstand? Wij helpen u met de juiste keus. En weet u wel zeker of onderdelen voor langere tijd leverbaar zijn? Antratek is bekend met het “Product Lifecycle Guarantee”. Wij streven naar de beste balans tussen kwaliteit en kosten.

 

Verzending en contact

Antratek werkt met verschillende vervoerders; de keuzemogelijkheden treft u in de winkelwagen. 

Neem contact met ons op voor meer informatie via 0320-258334 of info@antratek.nl